Alumnes mostrar les seves habilitats de ciència

- Mar 24, 2017 -

Universitat de Great Falls MSU era ple el dimarts al matí de Montana regió II Ciències i Enginyeria Fira es va iniciar.

Alumnes de sis a 12 graus de glacera, Toole, llibertat, Teton, Pondera, cascada i Judith conca comarques ple els passadissos de l'escola amb els seus taulers de projectes i prototips. Divuit escoles i diversos estudiants de casa-escola representades.

Més de 150 jutges vagava col·legi, interrogant 308 estudiants d'escola mitjana i 44 alumnes de batxillerat de la hipòtesi a la conclusió i tot enmig.

Centerville estudiant de setè grau Cade Hutchins amb orgull demostrat seus tubs de tornado malgrat el fet que la seva hipòtesi que aigua calenta vols viatjar a través del tornado més ràpid que l'aigua freda que va resultar ser incorrectes.

"Vaig pensar, ja que les molècules calents es mouen més ràpid en l'aigua, seria més ràpid," va dir Cade. "Vaig concloure que les molècules freds eren més estretament plenes, per tant l'aigua era més densa i s'enfonsat. És com corrents freds i calents aire o mar."

CADE elaborat el seu projecte amb dues ampolles de 32 d'unça de soda i una ampolla de plàstic, vermella connector.

CADE és utilitzar materials MacGyvering junts des de la seva experiència amb el projecte de la NASA de Centerville. Està ajudant a crear un vestit espacial que pot suportar el buit d'espai.

"Crec que quan sigui gran, vull ser enginyer."

B9326689574Z.1_20170314201824_000_GHVHNURQT.1-0.jpg

Leanne Frost, director general d'educació, negocis, tecnologia i transferència divisió MSU Universitat de Great Falls, va dir que l ' objectiu d'aquest esdeveniment és entusiasmar estudiants zona sobre camps de ciència i Enginyeria.

"Això és una gran oportunitat per a estudiants de totes les edats per mostrar el seu entusiasme per la ciència", diu Frost.

A dalt, Simms júnior Avery Harris es va aturar davant seu tauler de contraplacat projecte que il. lustra la millor manera de netejar els equips mèdics per a pacients amb fibrosi quística. Avery s'acostava el seu projecte amb adjunció sentimental.

Avi de Avery es va basar en equips mèdics, però sovint es netegen només esbandir-lo i llavors deixant-lo fora. Avery imaginat que aquest mètode era ineficaç staving creixement de bacteris.

Avery va començar a treballar a l'escola amb un metge que la filla té fibrosi quística. Ella es va presentar un desafiament: ella podria deduir quin mètode de neteja és més eficaç per a pacients dependents de l'equip mèdic?

Avery utilitza tres tipus diferents de bacteris en el seu experiment: e. coli, estafilococs o pseudomonas aeruginosa. "Encara que bullir seria la més efectiva,", va dir. "Va resultar ser cert, però la majoria dels equips mèdics és fet de plàstic i només pot ser bullit durant cinc minuts abans que comenci a fondre's."

També experimentà amb nanopartícules d'or i plata per veure si vols evitar creixement. Va concloure que treballava amb alguns dels bacteris, però no va impedir que tots ells.

Molts estudiants posar tant temps a presentar els seus projectes com ho van fer experiments de realització. Juntes de totes formes, mides i colors il·lustra els mètodes i els resultats amb text, fotografies i gràfics.

Amanda Nix, professor de ciència 7-12 de raigs de sol, va dir que aquesta experiència és molt important per als estudiants.

"És transversals," deia Nix. "Són escriure, investigar, presentació i l'aprenentatge de nous programes informàtics per a la ciència."

Raigs de sol els alumnes van treballar en els seus projectes gairebé exclusivament durant l'horari escolar per assegurar que cada alumne tinguessin el mateix nivell de temps i accés a completar els seus experiments.

B9326689574Z.1_20170314201824_000_G8VHNUROH.1-0.jpg

"Tot és a punt a l'escola perquè puguin donar suport mútuament i tenen els professors," deia Nix. "Nivells del terreny de joc per a tots els estudiants que no podria tenir suport a casa."

Tots els subministraments de Fira de la ciència van ser proporcionats als estudiants Sunburst per un patrocinador local.

La part secundària de la Fira de la ciència és sancionat per Intel internacional ciència i Enginyeria Fira. Els principals projectes de les qualificacions de batxillerat seran elegibles per participar en l'esdeveniment Nacional ISEF a Los Angeles el maig.

Premis van ser presentats per l'alcalde Bob Kelly.

La Fira de la ciència segueix el dijous, 16 de març, per als alumnes de primària. Es començarà a les 8:30 i fins les 14: 00 El Club Universitat de Great Falls MSU mare entretenir al públic amb uns experiments de ciència a les 11:15 am Llavors comença el lliurament de premis a les 13h
Un parell de:Mitjançant Impressió Inkjet construir Circuits intel·ligent híbrids flexibles Següent:Cambrios per accelerar l'adopció de plata nanocable globalment amb la creació de la Xina de CAM