Les tintes conductores i pasta de negocis: tot està canviant

- Feb 20, 2017 -

Tot està canviant en les tintes i els busines pasta conductora s. IDTechEx i stimates que ell tintes i pastes conductores mercat arribarà a prop de $ 1700000000 en 2026 a preus actuals dels metalls. Pastes conductores de plata mida micro dominaran el mercat, el control de gairebé tot el mercat en 2016.
 
Les nanopartícules de plata seran, però, cada vegada més competitiu, la recerca del seu ús en una àmplia gamma de sectors aplicacions emergents per convertir-se en un mercat de $ 80 milions en 2026. El coure seguirà sent una tecnologia relativament immadura, però aconseguiran un èxit limitat com nous sistemes de curat s'instal·len per obrir el porta a les vendes de tinta de coure.
 
La indústria de panells solars serà el mercat tona 1.5K en 2016 per pastes conductores de tipus de tret serigrafiats. En el pla de pasta, un nou grup de proveïdors aviat arribarà a dominar aquest negoci, mentre que a nivell de pols, els usuaris tindran la força a través d'una base de proveïdors més diversificats.
 
El mercat de contacte de l'elèctrode vora de la pantalla continuarà el seu declivi. L'ample de línia-sobre-separació (L / S) s'ha reduït a 20/20, empenyent la serigrafia amb PTF estàndard més enllà dels seus límits i obrint la porta a fotocurable pastes. Les tècniques basades en aiguafort trobaran oportunitats addicionals com el bisell s'estreny encara més, mentre que els PTF estàndard conservaran alguna participació en l'extrem més baix cost del mercat.
 
Sensors, com ara sensors de presència, sensors piezo-resistives impreses i algunes versions de sensors de glucosa seguiran sent un important nínxol de mercat per a pastes conductores, igual que el sector de l'automòbil i la seva agrupació mixta d'aplicacions emergents d'alt creixement estancat tradicional i. Mercats d'antena HF i UHF RFID creixerà però veuran la quota de mercat relativa dels tipus de tinta a transformar en la propera dècada.
 
Antenes 3D fan usant la impressió d'aerosol continuarà guanyant terreny. Aquest enfocament va a competir de front amb (dispositius d'interconnexió modelats) MID tècniques i es convertirà en un jugador important en el mercat de l'electrònica de consum. Malla de metall com una alternativa ITO farà incursions lentes tot i el període de consolidació pendent en aquest sector industrial, creant una demanda de nanopartícules de plata s'utilitza en l'ompliment o la impressió de línies fines.
 
Els nous mercats sorgiran i crear nous requisits de rendiment. En el motlle de l'electrònica exigiran tintes que es poden estirar i sobreviure el procés de termoformat / modelatge. Els tèxtils electrònics requereixen tintes que són veritablement estirable i suportar cicles repetits rentats. L'electrònica impresa en 3D i impressores d'escriptori PCB necessitaran l'alta conductivitat i tintes de baixa temperatura per obrir noves i enormes possibilitats de creació de prototips d'impressores 3D i els dissenyadors de circuits. Tots aquests mercats estan preparats per al creixement, sempre innovacions tecnològiques ràpides poden satisfer la demanda del mercat.
 
Recordeu que la venda de tinta preus han disminuït a causa d'una disminució en els preus del metall en brut, sinó també pressionar els marges, el que resulta en una disminució en els nostres pronòstics d'ingressos.
 
" Els mercats tinta conductora 2017-2027: previsions meteorològiques, Tecnologies, Jugadors ," I L'últim informe de DTechEx en el mercat de la tinta i pasta conductora, ofereix una visió completa de les tintes conductores i el mercat de la pasta, donant previsions detallades a 10 anys de mercat segmentats per aplicació i tipus de material, així com una anàlisi detallada de com a mínim 17 existents i emergents sectors d'aplicació.


IDTechEx guia les decisions estratègiques de negoci a través dels seus Serveis d'investigació i Esdeveniments, que ajuda els beneficis de les tecnologies emergents. IDTechEx proporciona investigació independent, intel·ligència empresarial i assessorament a les empreses a través de la cadena de valor sobre la base de les activitats d'investigació i metodologies bàsiques que proporcionen dades recollides pels líders de negocis, estrategs i exploradors de tecnologies emergents per ajudar a les seves decisions de negoci. Les persones interessades poden obtenir més informació a www.IDTechEx.com, i per parlar de les seves necessitats, pot posar-se en contacte amb IDTechEx a research@IDTechEx.com.
 

Un parell de:Preparat electroquímicament Plata Nanoflakes I Nanocables Següent:TMDC Nanoflakes fa nou tipus de cèl·lula solar fotosintètica