Nova parabrisa de VW reflecteix la calor, es descongela el gel sense cables de filaments

- Mar 01, 2017-

Es podria pensar que la tecnologia parabrisa no és un brou de cultiu per a la investigació, però Volkswagen acaba de llançar un nou tipus de parabrisa que soluciona alguns problemes molt comuns.


"Parabrises climàtic" de Volkswagen acaba amb elements de calefacció visibles establertes en un parabrisa tèrmic. En el seu lloc hi ha una fina capa de plata conductor de l'electricitat a l'interior del vidre laminat. Un màxim de 400-500 watts va a través de la capa, ajudant a fondre el gel. També hi ha filaments addicionals en els eixugaparabrises perquè deixin de congelació per al vidre.

Volkswagen-clima-windscreen.jpg

Els beneficis s'estenen més enllà d'hivern. Aquesta fina capa de plata, mentre que invisible per als ocupants, actua com un escut tèrmic passiu, el que redueix la quantitat de calor que entra a la cabina quan el sol està brillant. Volkswagen creu que pot reduir la temperatura interior en 15 graus més que el vidre tradicional.

Aquest sistema és una mica més elegant que els parabrises amb calefacció habituals et trobaràs, que compten amb cables de filaments prims. Aquests cables són en gran mesura invisibles, però sota certes condicions, es tornen bastant evident i una mica molest. La majoria dels vehicles Jaguar Land Rover tenen aquest tipus de parabrisa.

No sembla que aquesta tecnologia està arribant als EUA encara. Es començarà a terme com una opció per a una sèrie de vehicles Euro-mercat de Volkswagen, incloent Golf , Golf Sportsvan, Tiguan , Sharan, Passat i Passat Variant. Els preus comencen en 340 euros, que converteix al voltant de $ 365 en el moment de l'escriptura.Un parell de:Clariant llança Nano conductor de plata Tinta Següent:Preparat electroquímicament Plata Nanoflakes I Nanocables