3 nm Temperatura de nanopartícules de pal·ladi curat a baixa, que s'utilitza per a sensors d'hidrogen o la catàlisi

3 nm Temperatura de nanopartícules de pal·ladi curat a baixa, que s'utilitza per a sensors d'hidrogen o la catàlisi

Nanopartícules Palladium 3 nm

Detalls del producte

ETEB Technology, un dels principals fabricants i proveïdors a la Xina, ara porta qualitat i fiable 3 nm pal·ladi nanopartícula curat a baixa temperatura que, utilitzat per a sensors d'hidrogen o catalitzador. Benvingut a comprar els productes a granel de qualitat amb nosaltres i comandes personalitzats també són benvinguts.


Mida de les partícules: 3 nm
La temperatura de curat: Menys de 250 ℃


Aplicat en pastes electrònics, sensors d'hidrogen i catàlisi.


Per exemple, els fabricants d'automòbils utilitzen pal·ladi com un catalitzador en el convertidor catalític en el seu cotxe per fer molècules contaminants procedents del seu escapament dels automòbils menys perjudicials. L'ús de nanopartícules de pal·ladi augmenta l'àrea superficial i el percentatge d'àtoms de platí disponible per al contacte amb les molècules que participen en la reacció. Això li permet allunyar-se amb quantitats menors de pal·ladi.

nanopartícules de pal·ladi han demostrat ser catalitzadors eficaços en una varietat de reaccions químiques. Per exemple, nanopartícules de pal·ladi poden reduir la quantitat de platí que ha de ser utilitzat com a catalitzador en piles de combustible. Palladium costa aproximadament la meitat del que costa platí, el que podria ajudar a reduir el cost de les piles de combustible.

Els investigadors també han trobat que l'ús de nanopartícules de pal·ladi pot millorar el rendiment d'un catalitzador. En proves de laboratori, van trobar que una pila de combustible fent servir un catalitzador fet amb aquestes nanopartícules genera 12 vegades més corrent que un que conté un catalitzador usant platí pur. La pila de combustible també va durar deu vegades més.

El pal·ladi també pot millorar el rendiment de nanopartícules de ferro utilitzats per netejar els contaminants orgànics en les aigües subterrànies. Addició de pal·ladi per nanopartícules de ferro els permet contribuir més electrons per a la reacció, l'augment de la velocitat a la qual els hidrocarburs clorats, com ara TCE es degraden.


Mida de les partícules: 3 nm
La temperatura de curat: Menys de 250 ℃


Aplicat en pastes electrònics, sensors d'hidrogen i catàlisi.


Un parell de:SF-130 pasta de plata per a la serigrafia i s'aplica en contacte elèctric, interruptor de membrana, teclat, Junta Fundació Politècnica de Catalunya Següent:3375-31-3 Pd Content:47.4%up àcid acètic Palladium sal

Investigació